RO RU
022 888 222; 060994964
  COMANDĂ ONLINE - LIVRĂM RAPID
Skype: doxyterra.md Facebook: doxyterra
powered by:doxy_image
Rezultatele actualizării…

ASUS in MOLDOVA (Chisinau) / ASUS в Молдове (Кишинев)

2020-08-05 15:55:23

ASUS


Aici gasesti cele mai bune produse ASUS in Moldova, la cele mai bune preturi: PRODUSE ASUS

 

DOXYTERRA este distribuitor oficial ASUS in Moldova!

DOXYTERRA, una dintre cele mai mari companii de distributie IT din Moldova, este distribuitor oficial ASUS, si detine unicul SHOWROOM ASUS in Moldova, in Chisinau, Bul. Dacia 27, centrul comercial Marița, MD-2060.

DOXYTERRA a incheiat un parteneriat de distributie cu ASUS, lider global in industria de IT. Parteneriatul dintre DOXYTERRA si ASUS se axeaza pe distributie de produse din gama de notebook-uri, tablete, echipamente de retea si periferice.Cea mai mare companie de tehnologie din Taiwan, ASUS s-a dezvoltat enorm in ultimii ani. Inovatia este cheia succesului - compania ofera produse in aproape toate sectoarele tehnologice, inclusiv componente PC, periferice, notebook-uri, tablete, servere si smartphone-uri.

DOXYTERRA este un jucator important pe piata locala de laptop-uri, desktop-uri si tablete, iar acest parteneriat strategic cu ASUS reprezinta cel mai mare pas inainte. Produsele ASUS sunt foarte bine adaptate nevoilor pietei din Moldova si, totodata, aduc o serie de capacitati tehnice superioare celor oferite de catre alti producatori internationali. DOXYTERRA pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de laptop-uri ASUS, tablete ASUS, echipamente de retea ASUS, componente PC ASUS, si aloca resurse pentru a dezvolta segmentele de gaming si periferice.

DOXYTERRA face ca produsele ASUS sa fie disponibile unui numar cat mai mare de utilizatori, in cel mai scurt timp de la lansarea lor pe piata. Avem un portofoliu vast si vrem sa le oferim clientilor din Moldova cat mai multe optiuni in alegerea solutiei potrivite.

Despre ASUS

ASUS este cel de-al treilea furnizor mondial de laptop-uri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza. ASUS este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse care satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza ASUS, placi video ASUS, monitoare ASUS, sisteme PC desktop ASUS, laptopuri ASUS, tablete ASUS, servere ASUS, dispozitive multimedia ASUS, solutii wireless ASUS, echipamente de retea ASUS si telefoane mobile ASUS.


DOXYTERRA - PRIMUL SHOROOM ASUS IN MOLDOVA!
Bd. Dacia 27, centrul comercial Marița
MD-2060, Chisinau, Republica Moldova
Tel: 022-888-222
Tel/fax: 022-888-262
Orele de lucru:
· luni-vineri 09:30-20:00
· simbata 10:00-19:00
· duminica zi libera

                         

image